Jumaat, 22 April 2011

...hari ini hari jumaat..

        ASSALAMUALAIKUM....hari ini hari jumaat...setiap minggu hari jumaat la yang aku nanti-nantikan..hehe..sebabnye...hari jumaat aku jd MEM , tak yah panas kan enjin kete, tak yah nak masuk gear satu sampai lima, bila jem ckit, kene tukar gear jd gear 4  3  2  1...pastu naik balik 1 2  3 4 5 fuhhh letih tu...hehehe...tak yah nak menunggu lampu merah nak jadi hijau..haaaa takut pakcik ambulans lalu...hehehe...tp yang syok nye melayan KRILL, SY dan KE....I FOLLOW tula...tak kering gusi dibuatnya...hahaha...lagi2 si SY duk bikin lagu merapu..lagila terbahak bahak aku sorang2 dok layan meke...
      

       Berbalik pada cite ari jumaat ni, sebenarnye aku bukanlah jadi MEM besar macam DATIN DATIN tu ...cuma jadi MEM membonceng kat belakang laki aku lah...huhhh memang aku suka naik motor ni...masa anak dara jarang jarang naik motorr...naik pun masa sekolah, abah amik..dengan pakai helmet ala kure-kure tu..hehe..sebab musabab yg menyokong fakta aku ni....

                               *      dapat rehat kan tapak kaki yang dah haus dok menekan clucth kete...


                               *      dapat la tengok pemandangan pagi yang indah dgn aman ,yeke?

                               *      dapat tengok ragam manusia yang terkoncoh-koncoh pegi keje... 
                                       huwahhh..ngantooknye!!

                               *     tak tempuh JEM...JUMAAT kan hari JEM SEDUNIA..hehehe..


yang paling BEST

 
                               *     DAPAT PELUK LAKI...hehehe... : )


p/s: penuhi jumaat mu  dengan ZIKRULLAH...

8 ulasan:

KUREKURE COMEL berkata...

nak suruh mat beli motor jgk lah..hehehe...


jgn harap mat nak kasi mina naik or bwk motor...

masa zaman anak dara dulu...mina suka rempit jgk..hahaha...


mina suka gak bwk keta manual..bru rasa syok memandu..hehehe...

alexa yussida berkata...

hamboiii akk..yg last skali tuh mmgla buat bdk2 yg tak kawen ag cam saya jeles..muahahahha:P

sayangku azida berkata...

hehehe...akak sejak accident tak penah bwk moto pun...15tahun yg lepas kot...tgah budak2 smgat la...lani ingat nk sahut cabaran blik,nak merempit sana sini..tu pun kalau abg ijat bg izin...betul betul,mmg syok bwk kete manual...hehehe...

sayangku azida berkata...

hik hik hik...yushida akan rasa gak...TUNGGU..hehehe...

Ila berkata...

dapat peluk laki tu byk makna tu...

sayangku azida berkata...

ye ila...maksud yang tersurat...

Liza Razak berkata...

cute je kalau naik moto berdua-dua kan..tak payah pening psl jam...hehe.btw saya pon suka sinar.fm!!

sayangku azida berkata...

liza razak..ye betul awak..sinar memang mantopp..