Rabu, 27 April 2011

aku ke yg barsalah!!!

             Assalamualaikum ....dah lama aku tak update blog nie...aku kene g kursus 4hari kat gombak...kursus last minit dipanggil...geram ada, kelako pun ada...makne taknye...ari sabtu satu hari kat flat umah mertua ada wat ari anti dadah...so macam-macam la aktiviti yg di adakan...aku joint skali , masuk bertanding gubahan tuala...qayyim lak masuk baby comell...tak sangka aku menang gubahan...tapi qayyim kesian dia tak menang. ate yg menangnye semua budak yg nk masuk 3tahun ..dah pandai jalan...poyo la dorang ni...hehehe...kalu ikut fahaman aku,baby tu yg dari lahir sampai 2tahun...tapi nak wat contest cam ni,elok la asing kan dari 2bulan ke setahun ke..ok la kan...ni wat orang2 kampung yg baby masuk contest tu hanginn ...bukan kita nk kan hadiah tp...memang aku kesian la dgn baby yg belum leh jalan ni termasuk qayyim..huhuhu....
           Tapi tak pe mummy dia JUARA  gubah mengubah ni...hehehe...blh la wat tempahan pd sape2 yg nk kawin tu...heehe...perasan jer ...abis je program kul 7 mlm...aku trus kemas pakaian coz every weekend turn aku balik umah family aku kat pj...cuma ari tu lewat skit..dan2 kul 9 malam sampai kat pj,tak kuar lg kete..bos aku col dgn nada yg marah  "ZIDA NAPE KO TAK DAFTAR KURSUS KAT GOMBAK..blablabla....aku pun potong cakap dia, KAK SAYA TAK DAPAT MAKLUM PUN,JANGAN LA NAK MARAH2 SAYA...trus dia terkezut...eh yeke...dgr je kene kursus...aku letih dah..bukan tak suka ..korang bayangkan lah..dpt mesej lambat,aku nk kemas baju lagi, nk cri tempat kursus lagi n macam2 la...tapi aku kuat kan semangat, ku relakan ati yg longlai ni ke gombak...nasib la MR IZ ,memahami aku..kul 6.30 pagi kami gerak ,kalau lmbt...poning kepalo la...Alhamdulillah sepanjang kursus ni,byk memberi ilmu pengetahuan pd aku sbg pendidik ni...

p/s : tunggu nanti aku tunjuk gubahan aku yg ntah apapa ntah tu...n qayyim..

3 ulasan:

KUREKURE COMEL berkata...

wahhh...nak tgk2...semangat nak tgk ni..hehehe....


kalau mina tau akak pndai buat...kompem mina upah akak...hehehe...


mina tak suka pegi kursus....kalau balik kompem letih yg amat...

sayangku azida berkata...

yola tu mina...sampai mak akak ckp, rabun ke pengadil tu bg akak menang..hehehe...mak jeles latu...kak pun tak suka g kursus...memang letih gile2..ingat nk mc td...

Ila berkata...

takpelah,redah jelah...ade baiknya nanti tu...awak,boleh tak remove word verification tu..caranya ada kat blog ila yer