Selasa, 14 Jun 2011

Syukur Alhamdulillah...

              Syukur Alhamdulillah , exam untuk semester 1 telah berakhir...insyaallah keputusan nye nanti dapat menggembirakan aku, MR IZ n Qayyim..bukan senang nak tinggalkan anak dengan suami ,lagi2 time kuliah..tapi nasib masa cuti sekolah jer...

             Ucapan terima kasih aku ucapkan pada MR IZ kerana memberi keizinan untuk aku menyambung pelajaran ni..dari sini aku banyak dapat ilmu - ilmu yang disampaikan oleh pensyarah-pensyarah..yelah dah lama tak belajar,tiba dapat rezeki amik la kan..

             Hari nak exam , kepala aku dah penuh angin...nak baca buku tak bole dah..pening giler2 and nak muntah rasa...Aku ingat dewan kuliah tu besar, rupanye cam dewan yang bertingkat-tingkat tempat duduk nye..harap-harap korang dpt imagine le,aku nak ckp pun tak reti...hehehe...

             Tapi itulah pengalaman yang aku rasa paling seronok..k la geng nak chow dulu..ada gangguan..

3 ulasan:

Ila berkata...

tahniah....sambung belajar apa ek

KUREKURE COMEL berkata...

wahhh...tahniah kak...mina tak cont lg pun....jeles ni....


mat kasi cont...tp skrg tgh sibuk dgn rumah lg...wuuhhuu...

sayangku azida berkata...

ila-ambik diploma prasekolah

cik mina-terima kasih mina..ni pun kak sibuk wat assigment,ari gak nak kene antar kat maktab..ada rezeki n masa sambung la mina...