Jumaat, 20 Mei 2011

Eh Eh ...Aku menang lagi..

tengah tenyeh peniti yg bengkok bio lurus
Assalamualaikum..pertandingan gubahan tuala kembali lagi..seperti biasa mak mertua aku tanye lagi.. "da, nak masuk gubahan tuala tak.. dalam hati macam nak macam tak nak..yelah masa diberi 3ari jer..aku pun wat bodoh sampai la last day mak mertua aku cakap, "mak dah daftar nama kau..huhuhu...dah la tak tau nak gubah apa..pkir punye pikir...ting dapat idea aku gi la umah tok guru bertanyakan gubahan apa yang sempoi...dia kata buatlah gubahan kelapa muda..aku pegi umah dok tengok dia buat aje..tapi aku tak praktikkan pun coz MR IZ dah sms..abang dah dekat sg way..Al maklum la ari jumaat memang MR Iz yang ambik..huhuhu tak sempat la aku nak praktikkan nye..sampai je rumah sg besi lg la aku tak da masa nak buat dok sibuk layan qayyim sampai tertido2 aku...sampai la pagi..dalam ati malas nak masuk dah..tapi barang semua dah ada rugi lak tak masuk..
Terhasillah gubahan kelapa muda


jam dah pukul 10, masa bertanding nak mula, dah aku lambat..tapi aku yang siap dulu..hehehe...benda senang..
(haa mula la nak belagak tu)  ...hehehe...
dan akhirnya..aku la juara lagi...bukan hadiah yang dicari...tapi korang tengok betul-betul tang nombor tu..hehehe...aku menang lagi..petua nya...pakai tampok original..hehehe...aku rasa juri meleleh air liur tengok kelapa muda ni kot...dah cuaca panas ..kalau la kelapa tu betulnya..dah lama aku tegok , kata juri...hehehe..pandai-pandai je aku ...tu semuanya rezeki.sok lusa rezeki oramg lain pulak..


sesape nak wat hantaran boleh la tempah kat aku..tak tau la apa jadi hantaran tu...hehehe..

pertandingan ni 23 April 2011

6 ulasan:

Ila berkata...

wah,berbakat rupanya cikgu ni..hehehe..chaiyokkk

Papa Mifz berkata...

wah nampak real la...mcm buah kelapa betul...

sayangku azida berkata...

ila-bolehla sikit2...hehe..maaf saya bz sgt2...

sayangku azida berkata...

papa mifz-yeker..kalau btl kompom tak diterima pengadil ...hehehe..maaf saya bz sgt2..tak dan nak reply..

KUREKURE COMEL berkata...

owhhh...ini dia...cantik..kreatif lah...hihihi...

sayangku azida berkata...

mina --tak la mina,yang biasa blh..tapi yang havoc hancua..hehehe..